Redeizajn logotipa 20th century fox u 21th centurt fox 2013. godine

Putujete u Meksiko...

KORISNE FRAZE Bok – hola • Kako se zoveš? - Cómo te llamas? • Ja se zovem - mi nombre es • Možete li mi pomoći? - Puede usted ayudarme? • Hvala – gracias • Koliko? - Cuánto? • Ne razumijem - No lo entiendo.
putujete li u Meksiko

Top 10: u jesen

Što nam National Geografic preporuča:
1. Sonoma County, California
2. Northern New Mexico
3. Holmes County, Ohioi
4. Gaspé Peninsula, Quebec
5. Douro Valley, Portugal
6. Bavaria, Germany
7. Transylvania, Romania
8. Moscow, Russia
9. Jiuzhaigou Valley, China
10. Kyoto, Japan

Top 10 u jesen

Egzotika Maldiva

MALDIVI su je jedno od najvećih i najbogatijih koraljnih područja na Zemlji. Smješteni su u jugozapadnom dijelu Indijskog podkontinenta i predstavljaju skoro 1200 koraljnih otoka u 26 atola. Samo ih je 200 ih je naseljeno, a 75 je otvoreno za turiste. Ovdje zgrade hotela ne mogu imati više od par katova. Tako ograničavaju broj turista i čuvaju prirodni ambijent. Turisti se provode na peščanim plažama ispod kokosovih palmi. Ali, pravu atrakcija je podmorje. Koraljna staništa s najraznovrsnijim životinjskim i biljnim svijetom, nezaboravan je doživljaj i za najiskusnije ronioce. Sportske aktivnosti na Maldivima vezane su za vodu. Pored jedrenja, surfanja, skijanja na vodi i pecanja, ekspedicije u podvodni svijet čine ove otoke privlačnom destinacijom.

maldivi na prvi pogled

Zemlja cigara i ruma

KUBA, zemlja u kojoj je vrijeme stalo i još će neko vrijeme stajati. Kazaljke su se zaustavile oko 1959, kada je američki kriminalni dozvolili izgradnju otmjenih hotela, zgrada i barova. Cvjetala je kocka, prostitucija i uživalo se u porocima. Onda je došao je Castro, mafijaši su otišli, a ostali su cigare, rum i zgrade koje se urušavaju.
Kuba zemlja cigara i ruma

kontakt
o nama
Kad se svi spuste na more vi krenite u suprotnom smjeru, tamo, gdje ćete teško susresti poznato lice. Upoznati nove i nepoznate destinacije: tropske plaže život na sjeveru ili teško dohvatljive kulture koje već odavno golicaju vašu maštu.

Safari u Masai Mari

Kad ste u Africi, prvo što želite vidjeti su divlje životinje. Neizostavni dio putovanja u Afriku je safari.
Masai Mara je nacionalni park površine veće od 1.500 km2. U tim parkovima slobodno žive milijuni divljih životinja. Jedna od najvećih atrakcija što se tiče životinjskog svijeta uopće je sezonska migracija ogromnih krda biljojeda iz Masai Mare u Serengeti (i obratno) u potrazi za vodom.

Krda gnuova prolaze u godišnjoj migraciji iz Masai Mare u Serengeti. Preko 250.000 ih strada prilikom prelaska rijeke Mare gdje postaju hrana za krokodile, hijene i lešinare. Na pojedinim mjestima rijeka je puna nilskih konja, “hyppo pool-a” - bazen za nilske konje... Unaokolo možemo vidjeti žirafe, bivole, zebre, antilope, lešinare na strvini. Ali i porodicu lavova... Leopard i nosorog su životinje koje ćete teško vidjeti jer se skrivaju se od ljudi i vozila.
ciklus života i smrti... Safari se pamtiti cijeli život!
Safari u Masai Mari