Potrebno je učiti jezike koji će se najviše koristiti u budućnosti

VAMA NA USLUZI:
umjetnost i svijet rada

Tehnički muzej, Savska cesta
do 2. 11. 2014.

Nakon uspješnih prezentacija u Beču i Steyru, izložba VAMA NA USLUZI: UMJETNOSTI I SVIJET RADA je u Tehničkom muzeju u Zagrebu
vama na usluzi

Joseph Mallord William Turner
10. 9. 2014. – 25. 1. 2015.

Izložba posvećena izvanrednom radu JMW Turner od 1835. do njegove smrti 1851.
Ova izložba slavi Turnerov kreativni procvat u njegovim kasnim godinama, kad ostvaruje vizije poetskih doživljajvanja čari rasvjete i boje, lišene gotovo svake deskripcije. U to vrijeme naslikao je mnoge od svojih najboljih slika. Izložba okuplja skupinu kvadratnih slika, akvarel o požaru u Tower of London iz 1841. sa spaljivanjem Domova lordova i sliku ljubavnika Dido i Eneje iz 1950.
Late Turner – Painting Set Free

že područje djelatnosti: grafički dizajn II. 2009. - III. 2010. T-rex d.o.o, marketing i dizajn Senior dizajner IV. 2004. - II.2009. Dizajn studio Pictoris je mali studio od troje zaposlenih pa je moj posao uključivao koncepciju dizajna, dizajn, osmišljavanje slogana i ostalog što ide uz ozbiljno promišljanje o brendu, odnosno projektu. I - III. 2004. Art direktorica na projektu novog tipa ženskog tjednika na našim prostorima u Sanomamagazines d.o.o. od kojeg se odustalo. 2000. - 2003. Član grafičke redakcije “Tena”, grafički urednik. Radila sam na osmišljavanju i vizualnom identitetu stranica o ljepoti, wellnesu, make-upu, modi po uzoru na naše i strane poznate (celebrity fashion)... 1996. - 2000. Grafička redakcija Marketinga Zagrebačke banke. 1995. - 1996. Grafička redakcijia “Globusa”. 1992. - 1995. Grafički urednik u “EP-64”, u to vrijeme najjačoj marketinškoj agenciji u Hrvatskoj. Strani jezik: Engleski, aktivno Ostalo: Izvrsno poznavanje In designa, Adobe Ilustratora, Photoshopa (CS4 paket) u Mac okruženju. Hobi: Fotografija, ronjenje (scuba diving)

Prva svjetska izložba

Prva svjetska izložba ili Velika izložba ili Crystal Palace bila je prva međunarodna izložba najviših kulturnih i industrijskih dostignuća zemalja učesnica. Održana je u Hyde Parku od 1. 5. do 15. 10. 1851. To je bila prva priredaba koje su kasnije nazvane Svjetska izložba. Šest milona ljudi posjetilo je izložbu, to je bila 1/3 stanovništva Velike Britanije.
Prva svjetska izložba

kontakt
o nama
Sve više i više se putuje avionom... Avionske karte su danas povoljnije i dostupnije. Uštedite vrijeme, pretražite ponudu letova, usporedite cijene i odaberite najpovoljniju ponudu za Vas

Tečajevi jezika u inozemstvu

Iz godine u godinu znatno se povećava broj osoba svih godišta koji putujuju u stranu zemlju da nauče jezik zemlje u koju idu. Najbolji i najučinkovitiji način učenja stranog jezika je putovanje u zemlju u kojoj se taj jezik govori.
Edukacijska putovanja imaju izuzetan značaj i zbog današnje konkurencije na tržištu radne snage. Iskustva s takovih brzih i kvalitetnih tečajeva stranih jezika pomažu boljem savladavanju jezika.

Njemački u Beču • Španjolski u Barceloni • Engleski u Londonu •Talijanski u Firenci
Hrvatski ferijalni i hostelski savez dugi niz godina organzira kvalitetna edukacijska putovanja. Kao agent koji posreduje između edukacijskih institucija i studenata, HFHS vam može pružiti sve potrebne informacije o tečajevima i po potrebi vam može ponuditi kompletni program upotpunjen smještajem, putničkim osiguranjem, pomoći u dobivanju viza i ostalih usluga.
www.hfhs.hr